Algemene voorwaarden

Voorwaarden

Online bestellingen

Overeenkomst
Door het plaatsen van een bestelling op de website flater.nl accepteer je het aanbod en deze voorwaarden van Flater Ommen.

In het kader van deze overeenkomst worden er door Flater Ommen persoonsgegevens verwerkt. Dit wordt altijd gedaan conform de geldende wetgeving. Voor meer informatie omtrent de wijze waarop er omgegaan wordt met jouw persoonsgegevens kun je ons privacybeleid lezen.

Levering
Voor het plaatsen van een bestelling geldt geen minimumbedrag. Flater Ommen bezorgd jouw bestelling niet thuis. Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een bestelling plaatst zelf om op tijd aanwezig te zijn in onze snackbar om de geplaatste bestelling af te halen.

Door drukte kan het soms voorkomen dat de door jou geplaatste bestelling niet op het door jou gekozen tijdslot gereed is. Het risico wat betreft het koud worden van een eventueel warm bestelde maaltijd gaat over op jou nadat de bestelling is betaald.

Promotionele acties
Eventuele promotionele acties en kortingscodes dienen tijdens het bestelproces doorgegeven te worden in het daarvoor bestemde invulveld. Indien dit niet het geval is, kan Flater Ommen achteraf niet gehouden worden te leveren, conform artikel 2, conform deze promotionele acties.

Flater Ommen is te allen tijde gerechtigd om promotionele acties te weigeren en in te trekken zonder opgaaf van reden.

Betaling
Voorafgaande betaling is mogelijk op de wijze zoals dit aangeboden wordt op flater.nl. Je hebt de keuze om via IDEAL, creditcard of Apple Pay de betaling te voldoen.